Bestellen

Heerlijk bij Space Winner bezorgt van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.  Je kunt bestellingen die bezorgd moeten worden op de volgende wijzen bestellen:

  • Bij voorkeur ontvangen we je bestelling online via onze website. Contoleer altijd of je een bevestigingsmail hebt ontvangen van je bestelling. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan ten aller tijde contact met ons op.
  • Je kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen om je bestelling telefonisch door te geven.

Voor groepscatering en/of vergaderlunches is het in overleg mogelijk buiten de reguliere bezorgtijden te bezorgen.

Bezorgen

Een lunch bezorgservice lekker gesmeerd laten functioneren is moeilijker dan alleen broodjes smeren. Iedereen wil rond 12 uur lunchen en dan moeten de broodjes ook op tafel staan. Wij begrijpen dat! Een pauze duurt vaak maar een half uur. Maar, dat we een kwartiertje later kunnen komen aanrijden kan maar zo gebeuren als de bezorger bij het vorige adres is opgehouden.
Als je perse op een bepaald tijdstip de broodjes wil nuttigen… hanteer dit tijdstip dan niet als levertijd. Hou dan een half uur eerder aan.

Heerlijk bij Space Winner kan niet (financieel) aansprakelijk worden gesteld voor niet of te laat bezorgde bestellingen.

Bezorging buiten Zwolle

Bezorging buiten de stadsgrens van Zwolle is alleen mogelijk als we voor 11.00 uur of na 13.00 uur kunnen bezorgen. Leveringen buiten Zwolle dienen tenminste ter grote te zijn van € 50,–.
De kosten voor bezorging buiten Zwolle bedragen € 0,50 per kilometer vanaf de stadsgrens Zwolle tot aan het afleveradres en retour.

U dient zelf zorg te dragen voor het retourneren van de eventuele emballagegoederen. Bestellingen die buiten Zwolle bezorgd moeten worden dienen wel minimaal een dag van te voren bij ons bekend te zijn.

Betaalwijze

Leveringen dienen contant met de bezorger te worden afgerekend. Voor bedrijven en groepscatering is het mogelijk de betaling per bank te voldoen. Wij hanteren hiervoor een minimum van € 50,- per bestelling voor.

  • Wij sturen dan binnen 2 weken na de levering een factuur.
  • Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Embalage goederen

Voor vergaderlunches en groepslunches maken we gebruik van schalen, manden, warm houd potten ect.. Hier brengen wij geen extra kosten voor in rekening. Dit zien wij namelijk als services. De enige uitzondering hierop zijn soepkommen + lepels. Hiervoor rekenen we € 0,50 per couvert aan schoonmaakkosten.
Binnen Zwolle halen we onze spullen zelf weer op. Buiten Zwolle bent u zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de spullen.

Embalage goederen blijven altijd eigendom van Heerlijk bij Space Winner. Indien wij deze niet retour ontvangen zijn wij genoodzaakt deze in rekening te brengen. Dit geldt eveneens bij schade.